Lösviktsexponering

Homepage photo bulk bins1 e1353408420215 Lösviktsexponering   Akriform

Akriforms kunder visar en ökning i försäljning mellan 10-30 % när de byter till en av Akriforms  lösningar.

Axfood9 Copy1 150x150 Lösviktsexponering   AkriformÖka impulshandeln

The Global Association for Marketing at Retail rapporterar år 2012 att mer än ¾ av köpbesluten tas I butik. Impulsköp utgör 76 % av inköpsbesluten. Det är därför mycket viktigt att kunna väcka kundens intresse för varan i butiken. Akriforms Pick & Mix lösningar för lösvikt är utvecklat för att skapa den ultimata kundupplevelsen.

 

Pick o Mix Frontpage1 e1354190900394 Lösviktsexponering   AkriformÖka försäljningen och optimera butiksytan

Vi kan leverera allt från en godisburk till ett komplett ”Shop-in-Shop”. Tack vare vårt samarbete med butiksinredningsföretag, ståltillverkare och distributörer.

Akriforms lösviktslösningar för Pick & Mix har testats över hela världen och har bevisats öka försäljning, minska skötseltid, förbättra butiksexponering samt optimera butiksyta. Vi erbjuder lösningar till konfektyr, nötter, kaffe, te, torkad frukt, ris, pasta, bönor, kryddor, flingor och djurmat.

 

 

Kundcitat:

”Akriform är bäst när det gäller utveckling och design. Akriform vet allt man kan veta om plaster och driver marknaden framåt med innovation. Quickbox fungerar perfekt. Våra kunder är nöjda, hanteringen är enkel och mer hygienisk. Vi har sett en ökning av försäljning med 10-20% sedan vi introducerade Quickbox i våra butiker.”

– Lars-Erik Fogh, Produktansvarig för Pick & Mix Axfood.

 

turnoflex gravitationsmatare Quickbox skopmatare
TurnOflex
Quickbox
Easybox_ dispenser for candy containers from manufactures Basic Scoop bin in acrylic
Easybox
Basic
Space pick & mix dispenser for bulk food Maxi scoop bin with sweetlock lid in 4 mm acrylic
Space
Maxi