Om Akriform

aboutimage 2 Om Akriform   Akriform

Vi Gör Allt i Plast

Akriform är ledande tillverkare av produkter i plast som akryl (plexiglas), PET, polykarbonat, etc. Vårt team av designers och ingenjörer utvecklar produkter och lösningar för butik, nöje, inredning och industri.

Ett dinosaurieskelett i plexiglas®, en godismatare, ett broschyrställ eller en specialprodukt efter era önskemål? Detta är exempel på produkter från vår tillverkning. Vi levererar till stora eller små företag på de flesta kontinenter – vi har produkter och lösningar som passar era behov.

Akriform har mer än 30 års erfarenhet i branschen. Vi har specialiserat oss på fyra huvudområden: specialprodukter, Pick & Mix, standardprodukter och halvfabrikat från skivor och rör.

 

 

produktion 150x150 Om Akriform   Akriform

Lönsamma Lösningar

Vi kombinerar mer än 30 års erfarenhet inom plastindustrin, med lokala och globala marknadskunskaper. Vår produktion- och designavdelning finns under samma tak så att vi kan erbjuda korta ledtider och hög kvalitet.

Vårt team är experter på design, utveckling och produktion. Vi har lång erfarenhet av problemlösning och som leverantör av kompletta system.

Våra svenska rötter är en bas för vår expertis inom butiksexponering. Deloitte rankade Sverige #1 inom Q ration i “Switching Channels Global Powers of Retailing 2012.” Q ration mäter butikers förmåga att konkurrera genom butiksformat, design, kundupplevelse, samt stark varumärkesidentitet.

Våra Fyra Huvudgrupper

Pick & Mix

Specialprodukter

Broschyrstall

Standardprodukter

Halvfabrikat