Kontakta oss

Account Manager

OM ROLLEN

Vi söker en driven innesäljare/ordermottagare/projektledare som kan bistå befintliga och nya kunder med att handlägga förfrågningar, offerter och order.

Tycker du om att jobba med design, konstruktion, produktion och att kalkylera priser? Har du lätt för att samarbeta då har vi en tjänst för dig.

Som innesäljare på Akriform kommer du att ingå i vårt säljteam. Du kommer att beräkna fram priser, upprätta tillverkningsunderlag och göra vissa inköp till produkter som vi specialtillverkar åt våra kunder (exempel på produkter se vår hemsida). I arbetet ingår också kundkontakter.

Mycket av arbetet kommer att vara kopplat till vårt MPS-system Monitor och vår produktion. Här har du möjlighet att bli expert i en spännande o rolig bransch. Vi är många på Akriform med mycket lång erfarenhet

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • Teknisk utbildning,
  • Erfarenhet av kalkylering/offertberäkning,
  • Grundläggande konstruktionskunskaper och kunskap i ritningsläsning,
  • Erfarenhet av MPS-system är meriterande
  • CAD-utbildning och/eller erfarenhet av plastbranschen eller annan tillverkning är meritande,
  • Resultatinriktad och serviceminded.

Vi tror också att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med dina kollegor och är ordningsam, strukturerad och noggrann.

 

Om Akriform Plast AB

Akriform är landets ledande tillverkare av produkter från skivmaterial i plast (plexiglasprodukter). Vi integrerar även plast i smakfulla konstruktioner av plåt och trä och är en one-stop-shop för exponeringslösningar.

Vi tar fram och tillverkar skräddarsydda produkter och lösningar efter varje enskild kunds behov. Dessa kundunika projekt är vår specialitet där vi har kompentensen att hjälpa kunden i varje steg; från design och konstruktion till tillverkning och distribution. Våra kunder finns inom många olika branscher, men främst inom reklam, butiksinredning, media och industri. Med innovation, kreativitet, kunskap och stor hantverksskicklighet kan vi leverera de bästa produkterna till våra kunder.

Idag är vi ca 50 st anställda och 2016 flyttade vi in i vår nybyggda fabrik på 6.000 kvm på Bergkällavägen 38 i Sollentuna, nära Bredden/Infra City. De nya lokalerna är skräddarsydda utifrån vår verksamhet med kontor, produktion och lager under ett och samma tak.

 

ÖVRIG INFORMATION

Akriform erbjuder förutom spännande arbetsuppgifter och nya lokaler även företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Vi har kollektivavtal.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 31 januari 2023.

Ansökan skickas till claes.engstrom@akriform.se