Kontakta oss

VD till Akriform Plast AB

Du är en tydlig, trygg och prestigelös ledare som gillar att coacha och utveckla dina medarbetare. Du är resultatinriktad och leder genom att ge frihet under ansvar och tydlig målstyrning. Du är en utåtriktad inspiratör som ger energi och skapar en positiv stämning på jobbet.

Vi söker nästa VD som tar stafettpinnen för att utveckla bolaget till nästa nivå och att fortsätta resan som Nordens främsta plastproducent inom sitt område. Du får uppdraget och förtroendet från styrelse och ägare att driva affären och optimera organisationen mot uppsatta mål för effektivitet och lönsamhet. Den egna produktionen kommer fortsatt att utgöra basen och du analyserar och utvecklar verksamheten tillsammans med produktionschefer, säljavdelning och ekonomichefen.

Du driver försäljningen, vårdar kundrelationer och är stöd i förhandlingar, upphandlingar och inköpsfrågor. Det finns även ambitioner att expandera till nya marknader och utveckla produktutbudet. Nuvarande VD och ägare trappar ned i tid men kommer att stödja inom projekt, teknik och sälj med fortsatt engagemang.

Vi söker dig som framgångsrikt lett och utvecklat ett bolag/affärsområde med helhetsansvar och egen försäljning. Du har en relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi och/eller teknik samt erfarenhet från tillverkning, gärna med manuella inslag och mindre serier. Med goda kunskaper inom ekonomi är du van att följa upp kostnader, offerter, avtal och produktionsekonomi. På den kommersiella sidan har du kunskaper i marknadsföring och varumärkesbyggande. Du är en handlingskraftig, praktisk person som leder genom goda exempel och är närvarande i den dagliga pulsen. Du behöver inte ha varit VD tidigare men förståelse för styrning och rapportering i ett ägarstyrt bolag är en stor fördel.

Du är en tydlig, trygg och prestigelös ledare som gillar att coacha och utveckla dina medarbetare. Du är resultatinriktad och leder genom att ge frihet under ansvar och tydlig målstyrning. Du är en utåtriktad inspiratör som ger energi och skapar en positiv stämning på jobbet. Du är en entreprenöriell, affärsinriktad, kommunikativ och målinriktad lagspelare. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av Monitor eller annat liknande MPS-system.

I denna rekrytering samarbetar vi med Maquire, välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Ågren på 073-519 40 50 eller via daniel.agren@maquire.se

Läs mer och ansök via denna länk: https://maquire.se/lediga-jobb/190937