Kontakta oss
3 november, 2015

3D-rendering av specialtillverkade produkter

Behöver du något specialtillverkat i plexiglas? Då har du kommit rätt.

Vårt mål är att vara bäst i Norden på plastbearbetning och då gäller det att hänga med i utvecklingen. Därför håller vi oss uppdaterade med den senaste tekniken och kan hjälpa våra kunder från idé till distribution.

Vår process

När vi specialtillverkar något till er sker det i oftast i 5 steg (se nedan), men har ni redan en färdig ritning går det lika bra att hoppa in direkt på steg tre eller fyra.

  1. Idé. Vid ett första möte går ni tillsammans med en av våra projektledare och våra designers och konstruktörer igenom era idéer och tankar. Gemensamt tar vi fram en produkt som passar ert behov.
  2. Ritning. Utifrån vad som sagts på det första mötet ritar våra designers och konstruktörer upp produkten och gör den redo för tillverkning.
  3. 3D-rendering. Vid behov eller önskemål görs en 3D-bild av ritningen. Med en sådan ser ni exakt hur produkten kommer att se ut när den är färdig.
  4. Färdig produkt. När ni godkänt ritningen/3D-bilden påbörjas tillverkningen. Akriform har kapacitet att göra allt från ett exemplar upp till tusentals. Beroende på vad det är som ska tillverkas, och vilken mängd, kan en färdig produkt levereras efter cirka tre-fyra veckor från tillverkningsstart.
  5. Distribution. Oavsett om den färdiga produkten ska levereras till er eller någon annanstans kan vi ombesörja distributionen.

3D-renderingar

Oavsett om vi designar något åt dig eller om du har en skiss på något du behöver ha tillverkat, så kan vi göra en 3D-rendering på produkten. Detta är ett fantastiskt verktyg som ger dig möjligheten att se hur din produkt kommer att se ut innan den tillverkas. Våra duktiga konstruktörer och designers ritar bilder av mycket hög kvalitet. Här nedanför kan du se några exempel på 3D-renderingar kontra färdig produkt – ganska häftigt eller hur!

Lösviktsmatare för Pick & Mix
Pribox – Lösviktsmatare för Pick & Mix
Produktdisplay i plexiglas
Produktdisplay i plexiglas
Produktdisplay i plexiglas med tryck
Produktdisplay i plexiglas med tryck
Specialtillverkad display i plast
Bordsdisplay
Specialtillverkad produktdisplay
Produktdisplay som hängs på vägg