Kontakta oss

VÅRT TEAM ÄR EXPERTER PÅ
DESIGN, UTVECKLING OCH PRODUKTION

Med över 40 år i branschen, 50 skickliga medarbetare och den modernaste tekniken kan vi leverera produkter i plast för olika typer av branscher och behov.

Vi har specialiserat oss på fyra huvudområden:

  • Specialtillverkning
  • Pick & Mix
  • Standardprodukter
  • Material (plastskivor och rör)

Vi gör allt i plast

Från allra första stund har Akriform drivits av tron på plast och dess stora potential. Denna tro genomsyrar företaget och är grunden till att vi med innovation, kreativitet, kunskap och stor hantverksskicklighet kan leverera de bästa möjliga produkterna till våra kunder.

ERFARENHET OCH KUNSKAP

Akriform Plast AB grundades 1980 och är idag Sveriges främsta tillverkare av skräddarsydda produkter i plast som akryl (plexiglas®), PET och polykarbonat m m.

Vårt team av designers och ingenjörer utvecklar lösningar för butik, inredning, myndigheter, nöjesbranschen och industrin.

Vi har sedan starten även utvecklat och tillverkat inredning för lösviktsprodukter (Pick & Mix), ett produktområde i ständig förändring där vi hela tiden tar fram nya innovativa lösningar för att kunna erbjuda det bästa till våra kunder.

Vår produktion- och designavdelning finns under samma tak, vilket innebär att vi kan erbjuda korta ledtider och hög kvalitet. Vi har kapacitet att tillverka allt från ett exemplar upp till tiotusentals.

Många av våra produkter kompletteras med andra komponenter så som plåt, tråd, trä och tryck. Genom vår långa erfarenhet har vi ett brett nätverk och bra samarbete med duktiga material- och underleverantörer vilket gör att vi kan leverera en helt komplett produkt till våra kunder – Akriform är en one-stop-shop.