Kontakta oss

Visioner & Mål

Akriform tror på möjligheterna med plast! Vår affärsidé är att i Sverige hantverksmässigt och maskinellt tillverka marknadens bästa plastprodukter från skivmaterial och rör samt sälja och utveckla formsprutade produkter.

Akriform ska vara bäst i Norden på plastbearbetning, nu och i framtiden.

vision

Vår vision är att konstruera och tillverka produkter som uppskattas och fyller våra kunders behov. Akriform ska vara nordiska mästare på specialtillverkade plastprodukter och producera världens bästa lösviktssystem.

värderingar

Vi strävar efter att leverera den bästa möjliga produkten till varje enskild kund. För att kunna göra det värderar vi:
Kunskap – om plast och plastbearbetning.
Innovation – för att ständigt utveckla nya smarta produkter åt våra kunder.
Design & funktion – för det är grunderna till snygga, funktionella och hållbara produkter.
Hantverksmässighet – som ger hög kvalitet och bidrar till vår flexibilitet.
Respekt och hänsyn – mot varandra och mot våra kunder.
Samarbete och hjälpsamhet – för det är nyckeln till framgång.
Vi värnar också svensk industri – som skapar jobbtillfällen och bidrar till Sveriges ekonomi och välfärd.

 

Akriform – en modern och hållbar leverantör

Vi gör vårt bästa för att ta ansvar i alla delar; social hållbarhet, ekonomisk hållbarhet och miljömässig hållbarhet.
Akriform tar sitt ansvar som kvalificerad producent av plastprodukter. Vi använder oss av marknadens bästa filter, återvinner allt spillmaterial och är anslutna till FTI.

Vi strävar alltid efter att göra den bästa tänkbara produkten till våra kunder. Våra största styrkor ligger i gedigen materialkunskap och några av branschens bästa konstruktörer. Tillsammans designar och tillverkar vi produkter i bra kvalitet med lång livslängd.

Med våra godisburkar jobbar vi mycket med reservdelar. Istället för att slänga och köpa en helt ny burk på grund av en sliten del, erbjuder vi istället en flexibel produkt där du kan byta de delar på burken som slits. Något som gynnar både vår kund och miljön.

Hos oss jobbar människor från hela världen och vi respekterar och stödjer en multikulturell arbetsplats. Vi jobbar med ständiga förbättringar och arbetsmiljön är en stående punkt på vår agenda.

Med all vår tillverkning i Sverige blir det enkelt att ha kontroll på att våra produkter produceras på ett önskvärt sätt och som håller måttet för dagens höga krav på hållbarhet, inom samtliga tre hållbarhetsområden.

 

Frågor?

Hör av dig till oss

Kontakta oss