Kontakta oss
8 maj, 2019

Lediga jobb på Akriform

Akriform Plast AB med kontor och fabrik i Sollentuna, har ca 50 anställda och är idag landets ledande tillverkare av produkter från skivmaterial i plast.

Vi har över 30 års branscherfarenhet och arbetar med många kända företag inom reklam, butiksinredning och industri. Akriform tar fram och tillverkar skräddarsydda produkter och lösningar efter varje enskild kunds behov och har även en betydande export av våra lösviktssystem för godis, nötter, flingor och gryn m.m.

Idag finns vi i vår nybyggda fabrik på 6.000 kvm på Bergkällavägen 38 i Bredden, Sollentuna. Inflyttning skedde under sommaren 2016 och lokalerna är skräddarsydda för att passa vår verksamhet.

säljande projektledare

Vi söker driven säljare/projektledare med personligt engagemang och kreativt tänkande till avdelningen som jobbar med skräddarsydda produkter.

Sista ansökningsdag: 7 juni 2019.

Läs mer om tjänsten här.

INNESÄLJARE/KALKYLERARE

Som innesäljare/kalkylerare/beredare på Akriform kommer du ingå i vårt säljteam. Du kommer att arbeta med att ta emot order på telefon och mail.

Sista ansökningsdag: 21 maj 2019.

Läs mer om tjänsten här.

BOCKARE/LIMMARE AV PLEXIGLASPRODUKTER

Vi söker en bockare och limmare av högkvalitativa plexiglasprodukter. Varmbockning av plast (exempelvis plexiglas), efter ritning och instruktion. Limning av plast efter ritning och instruktion. Även montering och annat verkstadsarbete kan förekomma.

Sista ansökningsdag: 22 maj 2019.

Läs mer om tjänsten här.