Kontakta oss
9 januari, 2017

Akriform ställer ut på ISM Köln 2017

Besök Akriform på ISM mässan, 29 januari – 1 februari 2017

Nu har förberedelserna inför ISM mässan igång igen! ISM Köln är världens största mässa för godis och snacks och Akriform kommer att ställa ut tillsammans med Candy People AB i ”Try Swedish”-paviljongen.

I år introducerar vi en lösviktsexponeringslösning som kombinerar modern teknologi med stilrena ställ i träimitation och som effektivt sätter produkterna i fokus med hjälp av LED belysning på varje hyllrad. Ställ och burkar tillverkas i Sverige och är det senaste inom lösviktsexponering.

Kom och träffa oss i hall 4.2 monter D5-F9.

ISM Köln 2017 Hallöversikt

Om ISM – Världens största mässa för godis och snacks

Plats: Köln Exhibition Centre
Deutz – Messeplatz 1, 50679 Köln, Tyskland

Datum:
29.01.2017 – 01.02.2017

Öppettider 
För besökare: kl. 09.00 – 18.00
För utställare: kl. 07.30 – 19.00

Event program:

  • Cologne Coffee Forum: Besökare kan delta på Espresso seminarier och olika utställare visar upp ett brett utbud av kaffe.
  • Goodfoodhalal® Supermarket: Premiär under ISM 2017 – Globalt verksamma tillverkare och återförsäljare av Halal godis och snacks presenterar sina produkter på en central plats på Boulevarden.
  • Innova Market Insights: Presenterar söta trender med fokus på nyckeltrender inom konfektyr och snacks.
  • ISM Award: ISM Award hyllar exceptionella tjänster till konfektyrindustrin och presenterades för första gången 2014. Nu återstår att se vem den internationella juryn tilldelar priset till denna gång.
  • ISM Expert Stage: Under söndagen hålls ett specialprogram där aktuella ämnen så som konsumenttrender och möjligheter och utmaningar med digitaliseringen presenterars.
  • Newcomer Area: På en särskild plats i mässhallen kan besökare se årets ”nykomlingar”.
  • New Product Showcase: Denna specialutställning kommer vara i mässans center. Mässans besökare kan välja fram den mest innovativa produkten.
  • Special Show ”Sweet Traditions”: I linje med mottot ”Sweet Tradition“, har en grupp internationella designstudenter vid Köln International School of Design (KISD) designat ett brett spektrum av nya produktkoncept och produktförpackningar.

ISM – En överblick

ISM 2017 en överblick