Kontakta oss

2 december, 2019

Barn och cancer hör inte ihop!

Akriform hjälper till att dela ordet

För sjunde året i rad väljer vi att stötta Barncancerfonden genom att köpa deras Julpaket. Det som började som ett alternativ till de årliga julkorten och julklapparna har nu blivit en tradition. Att tacka våra kunder och leverantörer för ett bra år tillsammans genom en gåva till Barncancerfonden har blivit en självklarhet, något vi ser fram emot och som vi hoppas att våra kunder och leverantörer också finner glädje i. Vår dröm och önskan, inför denna jul och varje jul, är att alla barn ska överleva barncancer!

 

Om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att helt utrota barncancer. Vägen dit består av forskning, utbildning och samarbeten.

Barncancerfonden bildades 1982 och lade grunden för att forskning inom barncancerområdet kunde utvecklas i Sverige. Idag, snart 40 år senare, är det den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige och fungerar som ett nav i kampen mot barncancer. Mycket tack vare det överlever idag mer än 85 procent av alla barn med en cancerdiagnos.

Barncancerfonden är outtröttlig i sin strävan att få fler barn att överleva cancer. Men forskningen tar tid, kräver samarbeten och långsiktig finansiering.

Barncancerfonden bidrar även med pengar till biobanker, vårdplaneringsgrupper, utbildningar, kurser samt stöd och information. Läs mer om Barncancerfonden här.