Kontakta oss

Akriforms Coronaskydd

23 mars, 2021

Akriforms sortiment av Coronaskydd

Akriform har ett brett sortiment av Coronaskydd för alla tänkbara miljöer. Vi kan också konstruera och specialtillverka coronaskydd utifrån era särskilda behov.

Kontakta oss för mer information eller om du vill lägga en order!

Svensktillverkat visir

Svensktillverkade visir

Akriform erbjuder visiret Face Shield Modell P, ett svensktillverkat tvådelat visir med utbytbar skyddsplast. Skalmen går att tvätta och återanvända och delarna kan därför också beställas separat.

Godkänt av Arbetsmiljöverket.

Läs mer om visiret här. Vi skickar gärna ett prov för er bedömning.

Bänkskydd Flitig

Bänkskydd Flitig

Det mobila bänkskyddet med många användningsområden på exempelvis arbetsplatsen, i skolmiljön eller varför inte på restaurangen?

Vid önskemål om andra mått kan vi måttanpassa efter era önskemål.

Bordsavdelare

bordskryss & bordsavdelare

Bordsavdelare och bordskryss delar upp ett bord i två respektive fyra olika delar. Tack vare sin smarta konstruktion är avdelarna mycket enkla att montera och omonterat tar de minimalt med plats att förvara.

Passar lika bra i offentliga miljöer som i klassrum!

Kassaskydd

hostskydd för kassa

Produkterna finns i olika storlekar och modeller för enkel placering över eller på befintliga kassadiskar, receptioner och dylikt. En öppning i botten fungerar som en genomgång för varor, blanketter eller pengar.

Kontakta oss för mer information och priser.

Hostskydd

Hostskydd för diskar

Akriform tillverkar även diskskydd i olika modeller och storlekar. Dessa stabila skydd kan användas för att förhindra smittospridning i butiker likväl som offentliga miljöer.

Läs mer om våra kassaskydd och hostskydd här.

Frågor?

Hör av dig till oss

Kontakta oss