Kontakta oss
29 september, 2017

Displayer för skönhetsprodukter och rapport från Health & Beauty Expo 2017

En del skönhetsprodukter är, precis som kläder, säsongsvaror. Under vår och höst lanseras nya kollektioner och detta kräver ofta nya iögonfallande och säljande displayer, podier eller ställ.

Akriform är vana att ta fram displayer för skönhetsprodukter, allt från mindre bordställ och singeldisplayer för parfym till större golvstående exponeringar för hela make up-serier, allting designat och specialtillverkat för att passa just kundens egna märkes förpackningsmått och stil.

På temat skönhet och hälsa fortsätter vi med bilder från Apotek & Egenvård och Hud & Kosmetikmässan i Kista,  7-8 september 2017. Mässan för branscherna Apotek, Egenvård, Läkemedel, Hälsa, Hudvård, Hälsofack och Hälsokost.

På mässan kunde man se både displayer ritade och tillverkade av Akriform, men även flera andra inspirerande lösningar i plast.

Sammanställd bild

Behöver ni hjälp med att ta fram specialanpassade ställ, displayer eller andra typer av exponering, för mässa eller butik – kontakta Akriform så hjälper vi er. Vi jobbar huvudsakligen i plast (plexiglas, PET m.fl.), men är en one-stop-shop och kan leverera kompletta lösningar där vi även använder andra material så som trä, tråd, plåt etc.

Med vår egen tillverkning har vi kapacitet att göra allt från ett till flera tusentals displayer, så tveka inte att höra av dig med en förfrågan!