Kontakta oss
9 september, 2015

Har du allt du behöver inför hösten och vinterns kampanjer och skyltningar?

Semestrarna är över och hösten är här, snart är det rent av vinter. En av de bästa sakerna med växlande säsonger är butikernas skiftande utseende. Oavsett om det handlar om mode eller inredning är det mycket som händer inför höst- och vintersäsongen, både i butik och i skyltfönster.

 

Plexiglas boxar i neonDet som ska reas ut och behöver lockande skyltar, produktställ och displayer och de nya produkterna måste visas upp på ett bra sätt. Har er butik allt ni behöver för hösten och vinterns kommande kampanjer och skyltningar? Kanske ska ni sätta upp en Pop-up store och behöver hjälp med att ta fram inredning? Vi på Akriform kan hjälpa till med både design och tillverkning av displayer, produktställ, hyllor och podier i plast. Vi jobbar främst med akryl (plexiglas) och PET, material som går att få i oändliga färger och som vi kan forma till i stort sett vad ni vill (mer information om plast går att läsa i tidigare nyhetsinlägg). Det går även att trycka och sätta olika folie på plasten för helt unika utseenden, till exempel kan ni trycka en bild eller varför inte er logga.

 

3D renderat displayställAll vår tillverkning sker i egen fabrik i Sollentuna utanför Stockholm. Med design och tillverkning på samma ställe blir tiderna från färdigritad produkt till leverans kortare. Vi gör också 3D-renderingar där ni kan se hur slutresultatet kommer att se ut innan vi börjar tillverka. Vid större serier görs prover som ni kan ta och känna på innan den större produktionen sätts igång. Akriform jobbar alltid för att leverera den absolut bästa produkten till varje kund, vad gäller såväl kvalitet, design och hållbarhet – vi tror på möjligheterna med plast!

 

Pyramid i plexiglas med folie

Jobbar ni med en koncept- eller reklambyrå och har en färdig design? Inga problem, vi tillverkar även utifrån färdiga skisser och ritningar.

 

Här kan du läsa mer om vikten av rätt skyltning.