Kontakta oss
4 februari, 2022

ISM Köln 2022

Köln 30.01.2022 – 02.02.2022

I samarbete med ERT Godis AB har Akriform ställt ut ett urval av våra pick & mix-produkter på ISM Köln 2022 – Världens största mässa för godis och snacks.

På grund av covid-pandemin deltog inte vårt säljteam, vi hade dock stor hjälp av Business Sweden och Try Swedish-teamet och är så tacksamma för deras arbete.

Produkterna som visades upp på mässan var våra mest sålda matare; Quickbox, Pribox och TurnOflex. Dessa skop- och gravitationsmatare är de mest innovativa, praktiska och bäst designade lösviktslösningarna på marknaden, resultatet av över 30 års forskning och utveckling. Som du kanske vet tillverkar vi inte bara skopmatare och gravitationsmatare, Akriform är en one-stop-shop som levererar allt du behöver för din pick & mix-avdelning; ställ, burkar och matare, toppskyltar och tillbehör som till exempel skedar och tänger. Vi kan anpassa ställ, start- och stoppsektioner och färger för att passa din butik eller ditt varumärke. För att veta mer om vad vi kan göra, vänligen ring oss (tel. 08-625 99 00) eller skicka ett mejl med dina frågor och funderingar. Du kan även läsa mer om vårt Pick & Mix produktsortiment här på vår hemsida.

Om du är intresserad av att veta mer om ISM Köln, följ länken till mässans hemsida.

 

ISM 2022 Akriform