Kontakta oss
5 maj, 2015

Kända produkter i plast av Akriform – Känner du igen dem?

Mycket av det du ser runt omkring dig är gjort av plast eller har åtminstone en del som består av plast. Det finns många olika plaster och många olika namn att hålla reda på; akryl, plexiglas®, PMMA, polykarbonat m.m.

Eftersom vi på Akriform Plast AB bearbetar och tillverkar produkter av just plast är vi övertygade om att du har sett någon eller några av våra produkter utan att veta om att det är just vi som har gjort dem. Därför tänkte vi presentera sju av våra lite mer kända eller vanliga produkter – Känner du igen dem?

Broschyrställ 1. Broschyrställ & Bordsställ i plast

Dessa är några av våra standardprodukter, vanligen använda i butiker, på kontor eller på restauranger och hotell. Visst känner du igen dem?

Detta är produkter vi lagerhåller. Beställ via hemsidan eller maila till ansvarig säljare. Det går såklart även att ringa till oss om du har frågor i samband med din beställning.
 

 

 

Lottolåda2. Lottolådan

Har du köpt trisslotter någon gång har du säkert sett dessa.

 

 

 

 

 

Ronald McDonald Hus i akryl

 

 

3. Ronald McDonald-hus

En specialprodukt för ett bra ändamål. Dessa små hus har förhoppningsvis bidragit med en hel del bra, kanske har du skänkt pengar i en någon gång?

 

 

 

 

 

 

Regeringens talarstolar i akryl

 

4. Regeringkansliets talarstolar

Håller du dig uppdaterad om vad politikerna säger? Då kanske du har sett att de vid presskonferenser ofta står vid dessa snygga talarstolar i akryl som Akriform har gjort. Känner du igen den från TV-nyheterna eller dagstidningarna?

 

 

 

 

 

 

Lampor Tele2 Arena

5. Lamporna vid Tele2 Arena

Dessa kan man se både från vägen nedanför arenan och när man står och väntar på att få komma in. Gör sig bäst på kvällen/natten när det är mörkt ute. Har du inte sett dem än, så titta upp en snabbis nästa gång du får chansen, det är de värda och då kommer du känna igen dem.

 

 

 

 

Glasstrut ställ

6. Glasstruts-ställ

De där bra produkterna som bara finns där men som man inte tänker på när man ska köpa glass. Vi tror att du känner igen dem!

 

 

 

 

 

7. Sist men absolut inte minst: Quickbox – marknadens bästa pick & mix system!

Du har säkert plockat lösgodis eller naturgodis ur dessa någon gång, och om inte ur vår Quickbox så har du kanske plockat från någon av våra andra burkar. Vill du läsa mer om våra populära pick & mix lösningar, klicka här!
– Visst känner du igen dem?
Quickbox Pick & Mix display

 klicka för större bild