Kontakta oss
7 april, 2015

Olika sätt att öka försäljningen

En bra butiksinredning och hur ni visar upp era produkter är väsentligt när det kommer till försäljning. Med kundanpassade displaylösningar från Akriform får du en attraktiv och modern miljö och med extra funktioner, som till exempel inbyggd belysning, kommer produktstället göra din produkt ännu mera inbjudande.

Plast är hållbart och en mängd olika färger eller mönster kan appliceras på materialet, vilket gör det idealiskt för produktställ och andra typer av displaylösningar.

Här är 6 kreativa idéer för att öka försäljningen och er varumärkesexponering och hur Akriform Plast AB kan hjälpa er att realisera dem:

1. Point-of-sale displayer
Presentera era produkter på ett ovanligt sätt. Stapla dem i en stor pyramid, eller använd egendomligt formade skyltar. Om ni har ett skyltfönster, skapa en utställning med hjälp av anpassade produktdisplayer anpassade efter era individuella behov. Akriform kan göra alla typer av olika displayer och skyltar, välkommen att se vårt galleri av anpassade akryl produkter för inspiration eller kontakta oss för ett möte där vi kan diskutera och ta fram en specialanpassad lösning som passar era behov.

2. Bundling
Para ihop en produkt ni säljer lite av tillsammans med en av era mer populära produkter. Att ge en kund mer för mindre både uppmuntrar dem att köpa och rensar ert lager. Om era nuvarande ställ och displayer inte fungerar för denna typ av profilering kan Akriform skapa en lämplig skräddarsydd lösning.

3. Upsell
Visa upp era dyrare produkter på ett bra sätt och ge dessa mer uppmärksamhet i er butik. Till exempel kan ni tillsammans med Akriform ta fram en exklusiv akryldisplay med inbyggd ljussättning och/eller screentryck för dessa produkter. En mer attraktiv display kommer att intressera fler kunder och maximerar exponeringen av varumärket.

4. Utomhusreklam
Reklam och skyltar utomhus kan hänvisa folk till din verksamhet från ett unikt läge. Plast kan enkelt behandlas med olika beläggningar, ge den ett distinkt utseende. En av de mest vanliga beläggningar är en UV-beläggning för att förhindra skadlig ultraviolett strålning från att skada de föremål som skyddas av plast.

5. Ställ ut på mässor
Mässor och andra liknande evenemang är ett bra tillfälle att träffa potentiella kunder. Det är dock sannolikt att andra företag ställer ut liknande produkter och det är därför viktigt att er monter med era produkter sticker ut på ett bra sätt. Med skräddarsydda displaylösningar från Akriform kommer ingen att missa er monter.

6. Broschyrer
Specialiserade broschyrer är ett bra sätt att presentera era produkter eller tjänster. När ni har gjort er broschyr och behöver något att ställa den i, kom till oss. Akriform tillverkar moderna och snygga broschyrställ som finns i olika former, färger och storlekar. Vi erbjuder bordsställ, golvställ och väggställ och dessa kan självklart användas till annat än broschyrer.

 

Ljuslåda i akryl
Plast finns i en mängd olika färger och kan också slutbehandlas med olika folier som ger den ett distinkt utseende. Matta eller klara, spegelblankt, spegelfolie eller frostat? Hos oss finns prover på det mesta. Sätter ni även in en LED-belysning får ni ytterligare en dimension som påverkar slutresultatet.
Dinosaurie laserskuren akryl
Vi använder moderna maskiner som laserskärare, 5-axlig CNC fräs, datorstyrd såg, bockmaskiner, ugnar, limrum, tryckutrustning, mm. Med dessa maskiner och våra erfarna medarbetare kan vi tillverka i princip vad du vill i olika plastmaterial.