Kontakta oss
13 januari, 2015

Starta nya året med trendiga ljuslösningar

 

Välkommen 2015! Ett nytt år fyllt av möjligheter att skapa nya kontakter och nya uppfinningar – och vi på Akriform är redo.

Vi tänkte starta år 2015 lite ljusare, med hur man kan förse produktdisplayer eller skyltar med (LED) ljuslösningar för lite extra uppmärksamhet och effekt.

Produktställ i akryl med LED belysningDet bästa viset att sätta någonting i fokus är att lysa upp det; tänk strålkastaren som lyser upp en skådespelare på scen. Vi kan ta det ännu längre och få ljuset att komma från insidan av en display eller skylt, vilket gör den omöjlig att undgå.

Med några välplacerade lampor blir displayen mer än bara ett ställ där ni placerar era produkter, det kommer locka era kunder att titta närmare på dem. Genom att endast belysa några produkter eller använda sig av särskilda färger på ljus eller akryl blir det också möjligt att segmentera olika varor och ge dem tydliga budskap.

Ljusbox i akryl med LED belysning Och varför inte ge det lilla extra för att belysa ert varumärke, till exempel om era produkter står tillsammans med varor från andra märken. En lättplacerad ljusbox med ert varumärkesnamn gör er lätta att hitta och komma ihåg.

En ljuslösning kan vara väl värt att investera i. Det är inte alltid man kan räkna med att man kommer att kunna ordna med rätt ljussättning på den plats där man vill placera sin display.

Produktdisplay i akrylNär man lanserar en ny produkt är det särskilt viktigt att använda sig av rätt produktdisplayer och skyltmaterial så att kunden ser och blir intresserad av det som marknadsförs. I dessa fall passar en ljuslösning utmärkt.

 

Kontakta oss på Akriform, vi kan hjälpa till med design, konstruktion och tillverkning, oavsett om ni har en färdig skiss eller bara en idé ni vill förverkliga. Möjligheterna är oändliga.