Kontakta oss
9 december, 2016

Vi söker innesäljare/kalkylerare

Är du kreativ och tycker om att jobba med produktutveckling och kalkylera priser? Vill du jobba på ett innovativt och nyskapande tillverkningsföretag? Då har vi en tjänst för dig.

Vi tror på möjligheterna med plast!

Akriform Plast AB är landets ledande tillverkare av produkter från skivmaterial i plast (plexiglasprodukter).

Vi tar fram och tillverkar skräddarsydda produkter och lösningar efter varje enskild kunds behov. Dessa kundunika projekt är vår specialitet där vi har kompentensen att hjälpa kunden i varje steg; från design och konstruktion till tillverkning och distribution. Våra kunder finns främst inom reklam, butiksinredning, media och industri. Med innovation, kreativitet, kunskap och stor hantverksskicklighet kan vi leverera de bästa möjliga produkterna till våra kunder.

Idag är vi ca 50 st anställda och under sommaren 2016 flyttade vi in i vår nybyggda fabrik på 6.000 kvm på Bergkällavägen 38 i Sollentuna, nära Infra City. De nya lokalerna är skräddarsydda utifrån vår verksamhet med kontor, produktion och lager under ett och samma tak.

 

Nu söker vi:

Innesäljare/Kalkylerare/Beredare

Som innesäljare/kalkylerare på Akriform kommer du ingå i vårt säljteam. Du kommer att arbeta med att ta emot order på telefon och mail. Många ordrar är nya produkter varför du måste vara kreativ och kunnig för att kunna ge kunden den bästa lösningen. I dina arbetsuppgifter ingår att komma med förslag på lösningar, beräkna fram priser, upprätta tillverkningsunderlag och göra vissa inköp. Du kommer jobba främst inom vårt verksamhetsområde ”Specialprodukter”. Mycket av arbetet kommer att vara kopplat till vårt MPS-system Mapaz. Du kommer att arbeta nära konstruktionsavdelningen och produktionen, varför du kommer att behöva kunskap om ritningsläsning och tillverkning samt ha en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

  • Ingenjörsutbildning eller motsvarande,
  • Erfarenhet av kalkylering/offertberäkning,
  • Talar och skriver flytande på svenska och engelska,
  • Vana av MPS-system,
  • Resultatinriktad och serviceminded,
  • CAD-utbildning och erfarenhet av plastbranschen är meritande.

Akriform erbjuder förutom spännande arbetsuppgifter och nya lokaler även företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

För ytterligare information om tjänsten ring gärna Claes Engström, tel 08-625 99 10 eller mejla på claes.engstrom@akriform.se.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast tisdagen den 17/1 2017.
Skicka din ansökan till Claes Engström.
E-mail claes.engstrom@akriform.se
Telefon 08-625 99 10