Kontakta oss

Hemköp Torsplan

På Hemköp Torsplan finns två utmärkta exempel på hur flexibelt Akriforms Quickbox-koncept är. Systemet består av raka sektioner och hörnsektioner, vilket gör det möjligt att sätta ihop olika typer av displayer, beroende på behov.

För sin lösgodisavdelning har Hemköp Torsplan valt att använda 9 raka 90-sektioner och fyra hörnavslut, vilka tillsammans skapar en fristående ö, som är enkel för kunderna att plocka från. För naturgodiset passade däremot fyra raka 90-sektioner bäst, då hyllorna är placerade mellan två befintliga gavlar.

Quickbox fristående ö

utmaning vänds till möjlighet

Att det skulle bli just en fristående ö med exponering runt om hade kunnat stoppats av en stor pelare mitt på butiksgolvet. Det löste sig dock på ett smart sätt genom att utesluta en av 90-sektionerna och bygga hyllan runt om pelaren. Att klä in pelaren i vinyl som matchar toppskyltar och etiketter gör att den smälter fint in i exponeringen.

Quickbox hörnavslut

Quickbox hörnSEKTION

Till Quickbox hörnställ kan man välja mellan limmade hörnburkar eller hyllfronter. Hemköp Torsplan har valt det senare och fyllt hörnhyllorna med singelförpackat godis och muggar.

Quickbox muggmodul

Muggmoduler & påshållare

Både Quickbox standardsektioner och låga sektioner kan fås med muggmoduler,
d v s förvaring för muggar och lock. Inbyggda påshållare ingår alltid i Akriforms Quickbox-ställ.

Läs mer om vårt Quickbox-system här.

HEMKÖP TORSPLAN LÖSVIKTSEXPONERING

PRODUKTER:

  • Quickbox formsprutade skopmatare
  • Quickbox standardställ med fyra våningar
  • Hörnsektioner
  • Toppskyltar
  • Skedhållare & skedar
  • Mugghållare